vi ska...

-9a2d1ccf69797c7178ec45000329886.png

Kolla varifrån!

vi ska ut och förfölja någon. Blir det dig ?Kisses ciao clau clau


gamalt och...

39a5e8f333ce9095251dc7d9ae978a91.png

Kolla varifrån!

gamalt och nytt .Idag var jag och Maria ute och gick med Christopher. Vi besökte den nya bron ... Vi var över på andra sidan och kände pulsen . Nu kollar vi på Anna ankas flibber flabber program . Kisses ciao clauclau


vaknar upp...

1a7c30c9436cc70456daab3fff72a716.png

Kolla varifrån!

vaknar upp en morgon hos Sebastian ... Just like Good Old Times... Vi drack massor och hjärnan spänner så här på morgonkvisten... Fy Fan vad gårkvällen bjöd på skratt ... Av olika anledningar haha. Nu kollar vi på Stefan och Krister . Dax å ta dig tillbaka till verkligheten. Kisses ciao clauclau


på väg...

-80bb01b7ede454598aedd6f5fee00d5.png

Kolla varifrån!

på väg ner.
Jag och snuset har blivit så jävla vana vid långa tåg resor ... De blir allt för ofta och nu vet vi exakt hur hela väst kusten ser ut. Just nu gör vi de där tio minuters stoppet i halmstad ... Jag trot att far min har ordnat så att jag har gratis mms vilket betyder att jag kan blogga från mobilen hela tiden.. Smidigt va? Kisses ciao clau clau


intervju Jobb...

7afb53d0a33ce02f9aec15cc14fe3d2e.png

Kolla varifrån!

intervju
Jobb jobb höhö vi fjantar oss efter intervjun på Hotel eggers... Intervju med natt stad här i Göteborg. dax för plåtning nu i lite karen millen kläder ! Ohoo! Kisses ciao clau clau


jag är...

5024881a8af5b25ac5fca3615f9f66f8.png

Kolla varifrån!

jag är en stjärna
jag gör fantastiska sallader jag är så stolt över mig själv ! Men den sanna frågan är var jag befinner mig just nu ! Kolla upp de du ;)... Kisses ciao clauclau


seasons of love

i fredes hade  vi en spännande reunion med gamla högstadie folket. I lördags ordnade jag sesonger av kärlek och luften kändes plöttsligt lättare att andas. idag hittade jag en fantastisk översvämmad bro. ikväll ska vi kolla på strandvaskaren.

för övrigt håller vi på att sätta upp musikalen rent .. det går inte så bra .. våra lärare är praktiskt taget ett skämt. men jag försöker göra mitt bästa.

lite freddy work


synd att man inte kan ha större bilder här på bloggen utan att de blir pannkaka...det är så mycket detaljer .. men detta är altså en parodi på våran vän chris som vi skrattar åt lite i smyg

här har vi chris i ..  jag tattade bilden från hans facebook .. tyckte det blev slående likt

lite kul sådär .. 

kisses ciao clauclau

"Kära sömnlösa nätter "


detta är ett brev jag skrev igår natt när jag inte kunde sova .. klyftigt va ?




Kisses ciao clauclau

true colours

ja, igår vaknade jag och satte mig i rätt upp i sängen .. sen tänkte jag ungefär så här .. Nej nu jävlar är jag trött på det här .. jag vill gå på en dejt mest för trevlighetens skull och för att jag är hungrig och pank. Så jag loggade in på facebook och kollade på dagen skörd.. Brukar alltid ha en massa nötter som skriver att jag är snygg och sådant . Hittade en som verkade trevlig nog att få bjuda mig på middag . Hörde lite med minna vänner om dom viste något om typen, vill ju inte träffa någon som är farlig eller något. Men det visade han sig vara så efter att ha snackat lite på fb men aldrig träffats så tackade jag nej till middagen ... Och killen flippade ur TOTALT!!!

det var som om han hade tänkt gifta sig med mig eller något.. Jag är livrädd för honom nu !!! Ja den här historien är väldigt censurerad av olika anledningar .. Men kan ju säga att jag är paranoid när jag är ute nu hahah
Men det lär gå över .

Nu har jag lite ångest efter helgens ätande .. Jag som hade tänkt vara nyttig .. Började så  bra men slutade i fullkommlig katastrof haah yeh yeh
dax för sängen .. kisses ciao clauclau

HEEEY ! dax å koka gröt!

funderar faktiskt på det.. det är ju hälsosamt och mättande.. inte för att jag är särskillt hungrig men.
jeh jeh ska till gymmet strax .. är så jävla glad för träning haha fattar knappt varför :P
men har haft en litten grej on my mind ett tag .. rött hår i sommar ? med betoning på sommar .. det är nästan bara fint när man är riktigt brun .. fast det är svårt att matcha till kläder .. de e ju en nackdel.. det är inte så snyggt på kvällen heller.. det är snyggast på dagen .. när solen lyser igenom det. Rött hår får lixom alltid love it eller hate it recensioner.. 




lite inspirations bilder.. vad tycks ? hade tänkt ha de ganska ljuust .. med lite strawberry

dax å pumpa!! (först gröt ätning dock)
kisses ciao clauclau

edit: pappa fixade gröt åt mig ! shysst ! :D

en hemlig sanning

ja .. jag har mest fnaffs här inte så mycket viktigt, vettigt eller hemligt .. jag pratar aldrig om drömmar och mål, inte heller berättar jag några spännande personliga historier. Sanningen måste vara att jag är rädd för att folk ska dömma mig då jag inte lyckas... "var det inte du som skulle skaffa six-pack" är inget jag vill höra från klasskompisarna när jag står i vid lösgodiset och fyller påsen.. då hamnar jag bara på botten.

Men jag har faktisk litta mål som jag kanske vågar dela med mig lite av ...
Jag har alltid tyckt att folk som gymmar och tränar mycket för utseendets skull är blåsta.. Alla vet väl att ingenting  händer på vanliga männinskor hur mycket man än pumpar? Och sen de som lyckas blir bara muskelberg som säkerligen såg mycket bättre ut innan de ens börjat.

I sommras träffade jag en tjej som heter julia, hon hade riktigt snygg kropp tyckte jag allt var fast och fint .. guds gåva till henne tänkte jag.. vi pratade inte särskillt mycket i början men framåt kvällen tog jag mig mer tid och vi fjantade oss och pratade lite, då märkte jag hur mycket hon verkligen brann (nästa exploderade haha)för träningen. Hon kunde verkligen allt om det, hon fick mig att förstå att det var så mycket mer än vad jag någonsin hade kunnat ana.. det var nästan som en helt egen vetenskap.
Hon berättade en massa och jag blev intresserad och ville veta mer , inte för att jag själv någonsin skulle börja träna (hahah jag som är så klen och aldrig rört mig i hela mitt liv) .. utan för att det var spännande att kunna förstå sig på det hela.

julia gav mig verkligen blodad tand, till slutet av sommaren hade jag börjat jag läsa tränings bloggar och ta reda på mer fakta och grejjer. Sen försvann dom varma dagarna och jag å julia skjildes åt. i mitten av hösten fick jag mig ett ryck och köpte ett gymkort ... det var också då jag var inne på ett gym för första gången i princip. Jag hade köpt kortet på fitness 24 seven och kunde verkligen ingenting om maskiner och grejer därför smög jag dit om nätterna och lärde känna alla maskiner (hahaha) livrädd för att någon skulle se hur okunning jag  var.

Veckorna gick och jag började lära mig någorlunda, ett tag där i november pumpade jag på som en jävla gök och fick till en otroligt skaplig kropp (med tanke på tiden). sen åkte jag iväg till grancanaria i slutet av december. Kom hem och hade tappat all tränings lust, jag var tillbax på noll och inget kändes lönt längre...jag hade sabbat kroppen på grancanaria, ätit otroliga mängder mat,godis,glass och kakor som grädde på mosen hade jag dessutom halvt om halvt supit ihjäl mig och bara latat mig på standen om dagarn (julia hade berättat hur mycket alkoholen skadade kroppens utseende).. inte en enda sittupp gjorde jag... men i förrigår började jag igen!! (lite klent men va fan jag har fortfarande träningsverk!?)

en bild på julia från i sommras när vi jobbade ihop
läs hennes blogg.. för era kroppars bästa ;) www.metrobloggen.se/juvlijja

jag had tänkt att jag skanske skulle vara lite ärlig här och berätta mer om min träning så ni kan följa mig mot mit mål.. drömkroppen, eller vad säger ni käravänner .. är någon intresserad av vad jag gör ? eller ja va fan skulle ni göra här annars ? ha
any way

här är en bild på mig från sommaren då jag precis hade slutat nian .. jag är alltså 15-16 år och har aldrig gjort en situp i hela mitt liv .. dock är jag naturligt någorlunda smal .. men det är en helt annan sak.


här står jag och smygspänner mig på granca .. tror detta är 6 dagen av skitmat och litermått med alcohol.. då fick jag forfarande till en fin mage när jag väl spände .. men nu .. usch de vill jag inte ens prata om .. har dessutom gått upp 6 kilo sen dess.. men mycket ska förändras.. inte bara magen . Jag vill ha lika mycket muskler på magen som staffan .. om jag kommer lyckas?  nej de tror jag verkligen inte .. men man kan ju altid drömma :) lite mer pics med magar att drömma om ..


åh ja !

inte illa .. fast jag får lite "man-känsla" av de, kanske posen?

snyggt !

OMG!!! DEN! DEN! Den magen vill jag ha ! en annan snygg grej med biffbrudarna är ju ryggslutet och rumpan! finns knappt något snyggare .. rumpan lever lixom i sin egen värld haha så sjukt snyggt !

självklart sparar man det bästa till sisst! .. fantastisk .. finns inte mycket mer att säga .. kroppen är ett mästerverk ! kolla svanken ! fattar du vad jag menar ? OUUFF !!! farlig kropp detta du ..

jaja nu fick ni se mina inspirations bilder haha inte för att jag någonsin kommer bli som dem .. men det pushar en lite.. nu ska jag till gymmet !!

kisses ciao clauclau

sha! tag sen man skrev

på senaste tiden har jag villat rundor i malmö och letat efter ett gym, det gjorde jag en gång. Annars har jag bara suttit i soffan timme ut och mimme in och kollat på film efter film. Jag har även ätit tonvis med junkfood och en sallad.
vi har fått tillökning i malmö-familjen, en liten chihuahua på nio veckor DeeJaay är hans namn, och uppe i värmland har Staffan skaffat sig en ny rumskamrat som heter Leo.
Leo är en röd Regnbågsboa (Staffan betonar stolt på värmlänska) mycket vacker är han , ja både ormen och Staffan då.

igår var det dax för plåting .. temat eller idéen är .. liiite hemligt. man vet ju aldrig vem som lyckas ta sig hit och läsa men jag kan smyg visa lite i alla fall .. vi var på ett gym mitt under rusnings tid .. de pumpande människorna kollade på oss som om vi vore helt wackade ..

plåtar plåtar ! vi hittade en liten tjej på 9 år som hade följt med mamma till gymmet, vi använde henne i bilden tror de kan bli ganska coolt :)

super härlig styling.. jag var ju självklart värst med mitt 80tals fluff på huvudet som inte syns här eftersom jag har en knut på skallen ...tackar maria för garderoben

kom hem vid elva igår kväll och passade på att roa mig med mina crazy colours..

kanske inte den mest charmiga bilderna på mig.. men jag trivdes som tusan i kläderna .. hade fan nästan kunnat gymma så själv.. nästan.. de andra tjejerna som var med i bilden tyckte att de hela var as pinsamt och ville helst få av sig kläderna yeh yeh jag ska alltid vara värst

massa pussar och massa rosa .

kisses ciao clauclau

hegens jobbande

vi hade kul på musikalen i fredes. Vi var så trötta så det blev massa skratt och gråt (wtf!?:P) sen var det dax för mig att kuta till stationen och möte upp veronica. Vi påbörjade vår resa till gislaved.

Det tar ungefär fyra timmar att åka dit, vi hade ingen mat och fick stå nästan hela vägen upp till halmstad. Sen kom vi på ett krösatåg eller vad dom nu heter .. Fantastisk upplevelse! de måste vara sveriges bästa tåg! så bekväma fräscha och luftiga! :P
Vi hade en halvtimme i smålandsstenar (måste vara världens minsta ställe?). Den halvtimmen använde vi för att söka mat .. varonica hittade en räkmacka inne på konsum efter det höll vi på att gå vilse.
Tillsist lyckades vi anlända i gislaved och bli upphämtade av malin.
vi tränade och sen var det sowtime :)
ganska liten men otroligt bra publik.
lite festande och dansande efter swowen san satte vi oss i bussen mot gbg. Klockan typ fem på morgonen är vi f ramme och packar upp lite grejer .. sen stitter vi och snackar skit med felica till halv 8, kvart i åtta tar jag och veronica tåget tebax till lund och vid 11 är vi hemma helt slut, så trötta och så slitna . hahahah men vi har haft hur kul som helst under tiden!:)

veronica fångar räkmackan och vi vandaliserar smålandsstenar

lite kläder och grejer

lillabing sätter på sig löshåret kolla min super rosa dress !!:D

veronica har preccis lockat sitt nya löshår

jag gör någonting tossit .. och malin fångar det

five minutes to show time ! har lite ångest eftersom jag har gått upp så jävla mycket på sista tiden

backstage .. litta mycket rök vaah ?

kalas kalas .. jag hade en ganska rejäl uringning.. men ingen bh ..  då blir de inte sluttish !:P

fjant poser :) häng med på veronicas blogg föresten.. hon har mycket spännande på g
www.improveme.se/veronique

på väg hem till skåneland! tidig lördags morgon

min mat. inte så fancy .. men det var länge sen jag var så lycklig över att se mat ! hade ju inte ätit mat sen på torsdagen.

nej fuck nu måste jag till gymmet luften jag andas innehåller kalorier .. hahah näe nu är jag bara fjantig
kisseas ciao clauclau


pocha live från malmöö

hey hey här heter jag pocahontas (hur fan stavs de!?) anyway dagen har varit full av missärer !! vaknade .. orkade inte gå upp till första lektionen .. missade bussen till andra och precis när jag skulle ta mig till tredje ringer min manager helt hysterisk eftesom vi tydligen har en bokning i gislaved imorgon!!! tosseeet yeh yeh .. Emma bokade mig ikväll och tvingade med mig all följa med till malmö.. Absolut inga problem jag trivs! satt innan idag och fixade en ny profil bild till facebook eftersom jag har fått klagomål på min förra .. den var för läskig .. så nu fick jag ta en "snäll" här är den .. snäll clauclau

ser jäävligt snäll ut
yeh yeh Kisses ciao snäll clauclau

onsdag

Det har gått bra med barnen. Det har varit sol. Jag har fixat en bal dejt.

Alf !
nu ska jag baka .. kissesciao clau clau

HEJ! back on track

Vet inte riktigt var jag har hållthus .. men inte mycket hemma i allafall sovit några nätter i malmö och några i stan, lät det nyss slutisch?
Haha nej, bara hos vänner :)
kollat väldigt mycket på gossip girl ! är helt inne i det !
idag måste jag tacka Mathilda! HON är lunds gossipgirl

jag fick nyss veta det fetaste skvallret ever!
vi möttes upp ett konstigt gäng på på en konstig plats idag.
gossipgirls berättelse:

spotted !
Mr.Z på ungdomsmottagningen!
källan hade hört samtalet och förstod att det handlade om ett klamydia test!

jag blev nämligen uppringd av UM för några dagar sedan och de ville att jag skulle testa mig . Dock hade det inte behövts.. eftersom jag har full koll .. nu vet vi vem som inte har det. Synd bara att han inte kunde berätta själv och att det var tvunget att komma den långa vägen, stackare. Men krya på dig vännen !;)

nu känner jag mig som blair !

kisses ciao clauclau


RSS 2.0