härlig fredag.

jag hade en väldigt härlig fredag. jag tror aldrig att jag har varit på en fest där ALLA är så jävla fulla och galna .. hur många vad det som inte spydde lixom?en?två? es3c kan dricka iallafall.. det är ett som är säkert. tyvärr hade vi ju ingen kamera .. men jag fick mig en lien flipp och ritade mina härliga outfits .. dessvärre har jag ingenn scanner.. men fotade de jag ritade .. blev sådär

jajaj .. denna gör inte den verkliga bilden  rättvisa men jag bryr mig inte så mycket. jag ritar ju för min egen skull .. en sak man kanske ser ganska tydligt är att jag aldrig suddar..så de e ju en massa fel och kladd .. men någonstanns tycker jag att det är lite så det ska vara .. bojkotta suddit! förresten var nog inte manga min grej..trotts att jag har haft insp till denna

men tebax till ämnet ! denna bilden föreställer alltså mig ... jag var utklädd till ganska het schoolgirl .. eller pågrund av minerna jag fick när jag gick på bussen gissar jag mig till att det såg någurlunda bra ut.(det var nämligen bestämt att elvira skulle vara utklädd till hora.. och jag såhär.. men elvira dök aldrig upp på festen så jag var ensam utklädd..)
Vi hade en jätte god middag med härliga lappar under tallrikarna .. favoriten måste varit Alfs varje gång vi sa "skål" skulle han fråga om emmas bror var sugen på lammkött.. det slutade ganska roligt.
efter middagen kände jag att det var dags att byta kläder .. fylla och kort kort kändes lite osäkert.. så jag smyger in i emmas garderob för att undersöka valmöjligheterna.
emma haffar mig när jag står där och har på mig mjukis shorts och letar eften en tshirt eller något liknande .. hon säger "näe näe näe, jag har en klänning du ska ha på dig"
jaha..okej då.
vi kämpade ett tag med att få på klänningen ..vi satte den på fel håll några gånger och sådär eftersom vi båda var ganska bra dragna. till slut fick vi på den .
"du får inte ha någon Bh under den" säger emma
okej då
efter det gick jag ut och varnade alla för att mina tuttar kunde hoppa ut .. det var ju en ganska..naken klänning om man säger så . som tur var så var det ju bara klassen där.

denna bilden är ju ännu slarvigare än den förra...hade inte ens nån inspiration till denna .. jag har ju ingen aning om hur en rygg ser ut .. försökte googla rygg .. hahah men fick inte riktigt de jag ville ha. tycker nästan att det är lite pinsamt att lägga upp denna bilden ..vill ju inte att folk ska tro att jag ritar såhär halvdant :P hahah

ah något sånt här såg jag väl ut sen ..fast förhoppningsvis visade jag inte röven så här mycket..
vi kalasade natten lång och jag tror att alla sa knäppa saker till  varandra som vi ångrar såhär i efterhand..eller gjorde saker som vi ångrar *host*freddi*host*
ja men förihelvete vi hade ju as skoj ! fast dom enda människorna jag minns från kvällen är emma, olof, adam, henrietta plus små mängder utav annelie, alf, freddi och josse.. resten var fan var ni ? hahaha
fina samtal i sovrummet på både natten och morgonen, kul :)

tack emma för en as rolig fredag! hoppas du hittar hemtelefonen!

Danskssyndrom

Danskssyndrom är en allt mer förekommande sjukdom som smittar mycket lätt .. största delen av skåne är redan drabbad. har du danskssyndrom?
stämmen tre av följande in på dig kan du vara smittad !

- Stora virriga"golfbolls"-ögon som söker sig till himlen
- ryckningar och svårigheter att kontrolera händerna när du bli ivrig
- saknar kräkreflex
- problem med att stänga munnen
- för flödande fantasi som lätt rubbar din inttelligens nivå
- pratar med en speciell "danskinspirrerad" brytning
- är offta glad eller har överskottsenergi
- kommer bra överrens med djur
- skiter i att göra grejer









bilderna här till vänster.. visar ett klassiskt fall av danskssyndrom..

märker du att någon du känner eller du själv börjar få syndromet bör du göra följande:

1. gå in på sj.se
2.boka en resa till värmland
3.betala den
4.sätta dig (eller den smittade) på tåget
5.när du väl är framme i värmland bör du stanna där ett tag och andas värmlänsk luft.. för att påskynda läknings processen kan du även krama värmlänningar.. de har nämligen ett ämne i huden som skrämmer iväg danskheten i den smittade.

nya tider kräver nya planer ..

då var det torsdag igen .. vissa dagar känns det som om de finns fler av. torsdag kanske är en sån ? eller vad vet jag.. finns ju faktiskt bara femtiotvå stycken sådanna varje år .. men det känns inte så tycker jag.. 52 låter lite.
idag hade vi musikal ... jag är redan trött på det.
vår lärare vet inte själv vad han vill . Mycket riktigt.. det medför stor oro i gruppen och alla blir jävlig frustrerade på honom och tappar koncentrationen på grund av all dö-tid hans virrighet orsakar. Den kvinnliga läraren gör mig virrig ... hon behandlar oss som utväcklingsstörda eller spädbarn genom att prata överdrivet långsamt och tydligt . Dessutom ger hon oss beröm hela tiden .. trotts att vi inte alltid förtjänar det. mystisk kvinna..

nu har jag ätit buljong.. eller ja druckit. Hade gärna skaffat nytt löshår men får väl sitta och vara avundsjuk på emma ett tag . Hon kommer hit ikväll, vi ska äta fläskkarré (jag vet inte ens vad det är för något) och plocka ut hennes gamla löshår. Imorgon skall vi vakna tidigt och ta oss upp till marie (en hårfixerska) och efter det ska jag ha en hantverkare i mitt sovrum.
lät det konstigt ? asså han ska bara fixa mitt fönster, eller vem vet det kanske blir en hon? moderna tider vet ni .

hatar vädret ... jag som trodde att det skulle bli vår.. det trodde gubben på busshållsplatsen imorse också .. men vi hade väl jävligt fel båda två.. ute är det snö.
åh jag är så himla glad ! igår sa staffan att han skulle skaffa orm ! ser fram emot det något så in i helvete ! jag äälskar ormar .. ja förresten här är sånt jag gör när jag borde plugga (bilden) ja de e ju inte så proffsigt ..har ju inga vettiga program precis .. men de e ganska kul .
men nu har jag lovat staffan att jag ska plugga så då måste jag hålla det.

kisses ciao

knäppgök

kom på det.. man måste  nog  vara en knäppgök för att lyckas här i livet .. här är en riktig knäppgöks bild

HAHAHAHAH den e ju as komisk helt cp .. fast det kanske bara är jag som har dålig humor ? vem fan står i rosa underkläder och lyssnar på musik i cp hörlurar med massa päls om axlarna, snöskor, brillor och är gangster seriös ?

hahah bara en knäppgök :)

saknar min gamla kropp jag hade  förritiden .. den där svin smala kroppen med F-kupan .. var försvann den lixom ?

nån måste ha snott den ..


arg

nu är jag arg.. på mig själv hahah ! skolan skolan .. hittade en cd med lite gamla bilder på.. härligt !

fan nu blir det ig för hela slanten lilla clau gör ju inte de  hon ska !! fuck me !!
ciao

pappa lagar mat i köket

ja visst gör han det. skönt att madre är iväg. Igen. här sitter jag och lyssnar på moby.. det är jävligt sällan man gör det.. en annan udda grej jag har gjort idag är att bada i sköljmedel .. fan vad svårt det var att stava !
ja ni vet sånt som man har till kläderna.. har hört att det skall vara bra för löshår .. men eftersom jag inte kan ta av mitt löshår från huvudet så fick hela jag bada i det.. det var gult och luktade jätte starkt av spännande söta kemikalier.. om det är farligt eller så vet jag inte.. det kanske det är .. återstår att se kanske blir sköldpadda senare ikväll .. kul med lite kemiska experiment !


Jag är illa lik madre (när hon var i min ålder ) på denna bilden ..

senare förväntar jag mig ännu ett hemskt avsnitt av PH .. jag är så kännslig för sånt.. när människor är elaka mot varandra och måste rösta ut någon, det gör verkligen ont i hela kroppen på mig. hade aldrig klarat av det..

(jajaj jag vet att det är ett spel.. men de e just sånt jag inte klarar av :P)

och nu spelar spotify knekta kungar ! Underbart !!:)
dax å ta i tu med kultur och idé historia nu !

kisses ciao

kul å ses igen, grattis viktor

tisda idag. fint.
jordnötssmör,kantarellost och tranbärssnus är bra grejer.
nu bloggar jag för att jag har fått lite klagomål från kära vänner .. jaaja nu är jag back on track .. men jag tänker inte lägga ner särskillt mycket energi i det hela. det ska ni ha klart för er.

här ser jag ganska smart ut . mar ser nog smartast ut när man är röd hårig ... shit snart ett år sen denna  bilden är tagen.. tiden rusar iväg ..

RSS 2.0