åh

tror de e  något fel på mig jag är överdrivet trött .. konstigt
måste kuta ..dax att festa.

hhahahahaah
kisses ciao clauclau

oh

då var det lov . efter jobbandet har jag varit på ett hemigt möte utanför skånes gränser.. därför jag inte har kunnat skriva .. i måndes var jag och emma ute i malmö och kalasade hårt . Tisdes var vi ett gäng på botan som festade ännu hårdare och jag känner att det nog är dax för mig att gå och lägga mig. haha synd att plåtningen blev inställd igår .. skulle haft en fitness plåtning .. ah ja !

gammal bild på mig.. shiet kolla ögonbrynen !!!

god natt kisses ciao clauclau

lördes, efter visningen

Vi har gjort mycket efter alla visningar. Jag och lillabing, i vått och torrt vi har sovit på alla möjliga plattser under alla möjliga omständigheter.. Nu var det dax att ta pulsen på ekologiska kalmar.

bingis på vårt hotellrum .. ut med löshåret för i helvete!

lite mer av vårat rum

va sega vi var.. titta bara på lillabing, vilken blick

men nej nej nej vi har massa kalas hemligheter !! nu kör vi! vi smyger om nätterna
tik tok !

men vad vi höll bara på med är hemlisar hahah

jag och lillabing hälsar GODMORGON VÄRLDEN!!!!?!?!?!

kändes det tungt bingis? hahah 8:00 och vi är uppe

frukosten bjöd på massor av skratt.. den var ju ekologisk .. fy vad många skämt vi hade om det

awesome!

hissen upp efter frukosten hahah johanna såg ut som en liten inbrottstjuv enligt mig .. själv tyckte hon att hon såg ut som "en sån fransk som gestaltar saker" .. mhm

packat och klart .. dax att checka ut .. jag brukar spara hotellnycklarna som minne .. busigt! men denna var ekologisk ..så kände mig tvungen att lämna tebax den ...

jag bad lillabing posa med den ekoligiska grodan

jag gjorde likadant haha, dax för mig att färga utväxten kanske ? det blonda gör att jag ser skallig ut..
här började resan mot göteborg

ekologiska kisses ciao clauclau

lördagens jubb i kalmaaar

jag satt hypad på tåget hög på koffein. jag landade som en pannkaka .. helt slut kände jag mig och deckade en och en halv timme på stationen i väntan på de andra .. vädret orsakade massor av förseningar.
vi packade upp , tränade, käkade gott, hade genrep .. sprangrunt och fjantade oss för att sen fixa hår och smink.
sen är det bara dom där få minuterna kvar precis innan..då  man undrar hur publiken kommer vara och hoppas på att man inte har glömt något viktigt . under de minuterna går man igenom allt i huvudet hundra femtio gånger och ställer sig berädd för att ta emot malins vingar.. sen går startskottet.. för sista gången. konstig känsla .. man är så van vid allt de där.  jajaj .. jag låter bilderna tala :)

foood :)

fix och bus

haha fjantande  malle, jag å idde

hahah vår egen rappare lillabing hahah ;)

flickorna ! dålig bild på mig.. ser ut som en hasselnöt hahaah :P ingen ser särskillt super ut faktiskt hhaha!

kalasande efteråt

snygga party arbetskollegor man har va ? ;)

vi jobbar hårt .. näe men de gör vi faktiskt.. trotts att det kanske inte alltid syns ..

vi har kul ihop så skönt att vi alla nu är vänner utanför jobbet åsså ..både pang och kalas brudar ;)

äh får väl aldrig riktigt nog av att se mitt eget ansikte .. höhöh

visningen gick bra. efteråt var vi glada och svansade rundor .. kalmar bjöd på ganska många snygga killar men jag valde att inte attakera någon .. däremot var det en kille som attakerade mig (dock inte på de sättet). En av de andra modellerna tyckte han verkade lite spännande så jag tog tag i henne och tillsammans gick vi för att snärja  offret .. (hahaha) vi var precis  berädda på att attakera när han säger något i stil med "visst heter du rebecca?"
jag och min sugna vännina rynkar näsorna och tänker fy i helvete vilken dålig raggningsreplik..epicfail .. vi går.

vi yrade rundor men helatiden lyckades rebecca-mannen vara i närheten .. han fortsätter sina mystiska försök i att övertala mig om att jag är någon rebecca eriksson .. efter typ tredje gången han kommer fram och försöker tvinga mig på en annan identitet blir jag riktigt arg på honom och ryter "jag heter claudia sundberg för ihelvete !!"
stackaren .. han menade nog bara väl men nu ifterhand sitter jag här själv och skratttar åt det, de e ju fan ta mig hur komiskt som helst hahaha

sen var det nattmat, slut på jobbandet och dax för vila (blir aldrig vila när man sover med lillabing ;P)!

kisses ciao clauclau



ligger och...

66e64784aaa59d1e2fd73937d4b819c8.png

Kolla varifrån!

ligger och shteker i turnèbussen har precis åkt förbi jönköping där vi lämnade av malin och kristina ... Känns ganska bra att bara vara 6 personer i en sån här jätte buss. Visningen gick otroligt bra ! hostar upp lite pics när jag kommer hem till skåne ;) nu får jag nog sova lite eftersom de inte blev mycket sovande denna natten heller. Hotel frukosten var fantastisk , känner att jag börjar bli bortskämd när det kommer till frukost ... Får ju sån nästan varje lördag och söndag höhö. Men nu är det slut på denna turnén ... Känns lite overkligt ... Men snart kommer nytt ! minsann nu jävlar ;)
kisses ciao clauclau


sitter här...

3bc8d90d784cd9fd59051f8ff9220b96.png

Kolla varifrån!

sitter här på tåget och knaprar koffeinpiller och dricker monster :p kan nämligen inte sova så då får man köra så här istället, snart framme i Kalmar tror jag. där blir det dax för träning och sen en ultra glamourös modevisning !
Kisses ciao clauclau


drakmän

sitter här och dricker gul läsk ur en mugg. det känns spännande, tanken slog mig..var tog alla fina, snälla killar vägen egentligen ? dom där genomgoda som alltid bara vill en väl och inte försöker sig på något skamligt...
som drakar, finns bara i sagor men vissa påstår sig ändå ha sett dem på riktigt under de konstigaste omständigheterna .. igår måste jag varit alice i underlandet för jag hittade just precis en såndär drakman.. en sån som man kan ligga i samma säng som och bara prata med i timmar och det känns hur naturligt som helst.

eller var jag kanske bara hög på syra och ibillade mig allt ?

dax att kuta
kisses ciao clauclau

spisen

yesterday
21:45 jag kommer till spisen och inget känns sådär super woho .. dessutom fanns det inte en vettig maskulin varelse så långt ögat kunde nå..
22:00 jag börja panik smsa de flesta i min kontakt lista eftersom alf sitter knäpptyst bredvid mig och dricker vatten
22:30 typ alla har gått jag (full på ett glas vin) bersämmer mig för att ta med två vänninor på span ..
22:35 vi fylle käkar på donken (hahah)
22:55 vi anländer till viggos , tidigare har jag fått en sms-varning av en vännina om att mitt ex skulle befinna sig på jalles .. då var ju min tanke att viggos ligger så långt bort man kan komma från de stället .. bra ide claudia ..
23:00 en cider beställs
23:10 jag tittar ut på snö ovädret och ser en full version av mitt ex i klädd shorts (wtf) jag försöker gömma mig men han ser mig och kommer in och sluddrar något i stil med "heööeiij Claudijaah" och sätter sig ner vid vårat bord och försöker hålla en konversation.. jag som skulle ragga killar .. suck, till sist försvann han.
23:40 hillevi ringer dit sin vän simon .. en kille från vår paralell klass som jag aldrig har pratat med
23:45 simon kommer och jag tvinga honom att dricka öl .. han är ganska söt trotts allt
24:00 vi bestämmer oss för att gå till davids källare på vägen går jag med simon han är snäll och saktar ner tempot med tanke på att jag har klackar
24:20 vi anländer till davids källare snackar lite skit och jag somnar på simons ben
04:00 alla blir hungriga så vi drar till salehan .. hillevi köper ris och vi äter oss mätta, först då inser jag att jag inte kan komma hem .. eller jo gå i snö oväder ..
04:25 hillevi går hem i snön och simon erbjuder sig att hålla mig sällskap tills första bussen går
04:30 hemma hos honom bjuder han mig på sin sista cola .. snäll kille de du, vi ligger bredvid varandra i sängen och snackar tonvis med gojja, berättar hela våra livs historier och har hur trevligt som helst .. jag somnar lite emellan åt
07:45 väcker han mig försiktigt
08:00 och jag tar bussen hem för att sova två timmar till innan det är dax för jobb förberedelserna
11:00 ochh jag sitter här

tack till simon som räddade kvällen


clara och elvira haha

dax att fixa kisses ciao clauclau



iväg


nu sticker jag till spisen och träffar klassen .. ska nog ragga lite killar åsså HAHAHAH

kisses ciao

fixar fredag


så här såg jag ut imorse .. sitter här och lyssnar på  joline i alla möjliga versioner, kan ju vara kul att se
en typ som mig osminkad .. ja för er då som inte är vana .. lunda folket ser ju mig lagom sleten var dag..
här är jag i allafall, utan kladd i skallen ... jag ska gå visning imorgon i kalmar så har en del att fixa idag..
en grej många inte tänker på med modelljobbet är ju att det är mycket att fixa innan man går ut dom där trettio sekunderna på catwalken.. måste fixa hår, hud, naglar, fötter och allt måste vara nyrakat och fräscht.. tar ett tag att ordna .. ikväll är det dax för lite spraytan .. bland det värsta jag vet är att vara blek.

ikväll har vi klass utgång på spisen! Det kan det tyvärr inte bli mer än ett glas vin .. måste ju tänka på att jag inte får se sliten eller trött ut när jag jobbar.

alltid på intervjuer när folk frågar vad det bästa med mitt jobb är så svarar jag "det är roligt, och den här kicken man får av att vara på scen är som när man har tränat fem timmar i steck, hur utpumpad man än är i kroppen lever man på kicken och humöret är på topp" visst stämmer det.
Men min lilla hemlighet är att jag älskar att resa .. jag känner mig så fri när jag sitter min åtta timmar på tåget och åker förbi plattser jag aldrig sett (nu har jag däremot sett nästan hela sveriige hahah).
Jag får lixom en känsla av att det inte finns några gränser, ingenting som kan stoppa mig. offtast är det få som vet var jag är dessutom .. jag känner mig fri helt enkelt. det är skönt.
jag känner många som inte klarar sig utan musik eller en bok när de åker tåg.. jag sitter offtast bara med ett leende på läpparna och tittar på världen som swishar förbi mitt fönster.

dax för smink! kisses ciao clauclau

vad hade man inte gjort för att få se ut som er ?

vackar kvinnor, vackra kvinnor .... här är några utav mina favoriter genom tiderna

rosie

natalia

miranda

christy

adriana

veruschka

irina

alessandra

åh va vackra dom är !!! jag är het fashinerad .. men nu måste jag sluta gapa efter vackra modeller och ta mig in till stan .

kisses ciao clau clau


testar att...

149d40e162916a39d0998872ff606682.png

Kolla varifrån!

 

testar att mobil blogga funkar det ?:)

edit: minsann och da ! det funkar ! då vet ni var ni har mig ;)

 


sitter och kladdar

ni kanske inte ens är intresserade av vad jag sitter och ritar och pillar med ?

här har vi en lite otydlig snabbritning på klänningen .. man ser nog inte men under tutten ska det sitta ett silverstycke antagligen med swarovsi kristaller och en blaffig turquoise på var sida (hur stavas alla jäkla stennamn?)
Att tillvärka den silverbiten precis  så som jag vill ha den ska nog inte vara särskillt svårt eftersom min faster är smyckesdesigner och jobbar till mesta del i just sliver.
Jag funderar fortfarande på accessoarer, första idén var att ha en riktigt fet choker i silver som matchar silverdelarna med en en ännu fetare turquoise.. fast nu funderar jag på om det inte är vackert att bara låta halsen vara och ha blaffiga örhängen istället ?
fast det kanske ger illusionen av att man blir bredare ? i och med att man har fokus på sidan av revbenen och sen vid sidan av ansiktet ?
eller ja då pratar vi ju inte om "byggar-fokus"eller "fuck-us" får man ju nästan kalla det ? eftersom den antagligen kommer ligga på klyftan,rumpan och benen i vilket fall ...
smarta människor ute i världen, vad tror ni ?

materialet är (självklart) black silk. Den vackraste färgen jag vet till solbrändhud är stark turkose därför måste jag ha det på detalierna.
frisyren är väl given för alla er som känner mig, halv uppsättning a lá angelina jolie.
skor känns mindre viktigt.. jobbar man med felica bergstöm lärman sig pimpa skor fort.

en viktig accessoar har vi glömt !!
En bal dejt, var hittar jag en sådan???

dax att dra till "mammassoffa"
kisses ciao clauclau

torsdags groll

på tal om ingenting!
vill du ha gratis tandkräm ? :) gå in här och få hem ett prov på ekologisk tandkräm haha de funkar !
http://www.biozym.se/
tebax till bal tjaffset. Satt och ritade lite alternativ igår och kommit fram till vad jag faktiskt ska ha.. jag ska sy den själv dessutom ..

vilken söt liten balinbjudan va ?

ja här har vi en otroligt otydlig bild (eftersom jag inte har scanner här) .. läggmärke till attt jag har ritat en stor pung i högra hörnet .. som tur är så syns bara halva hahaha .. klänningen jag ska göra påminner lite om den till höger fast den ska vara slitsad .. jaja otydlig bild men jag ska försöka göra ett mönster och förklara mer senare.
dax att mejla en dös lärare.
kisses ciao clauclau

mera jox!

jox var det ja ... bal klänning .. en liten fundering kring det .. jag och maria satt här igår och surfade rundor.. maria har ju redan sin, lik väl emma.
kvar blir jag.
Är jag inte snyggast så går jag inte dit.
nu skrattar jag lite åt mig själv igen, men det ligger väl någonting i det? alla kan ju inte vara det men det är väl tänkt att man ska känna sig så åtminstonde?
jag tänker inte låta något obehagligt thaisiden med tillhörande tyllsnaffs från pink&purple suga sig fast på min kropp och äta upp min skönhet. Nej, ska det va så ska de va något speciellt.


här har jag mina favoriter från sehrri hill .. de finns att köpa på hemsidan www.bestpromdresses.com
men seriöst dom koster ju runt 5000 små silvriga mynt med kungar på .. desutom är de från usa.. frakten lär ju ligga på nästan lika många små kungahuvuden. Glöm det claudia.
jag får väl sluta drömma nu och se till att sy en egen jäkel

sen är det ju studenten dessutom .. då hade jag  gärna glassat runt i någon utav dessa..



men näe. nu måste jag samla mig och ta planet tebax till verkigheten.. hanna och emma sitter och väntar.
det är dax för möte.
efteråt kanske jag kan visa lite egna ritningar jag har gjort på balklänningar ..

kisses ciao clauclau




beställt skiten

vilket jävla tjottahiti vi har va ? student och bal och grejjer .. fy faan, nu har jag gått och beställt en såndär flummig hatt ..
ett tag funderade jag seriöst på att ha en pimpad fez på mig eller någonting helt annant anti,skita i balen och sitta hemma hög på syra medan de andra spinger ut ..(okej skippa biten med syra)
jag ska alltid utmärka mig på något vis och gå mot strömmen men nu ...
Ändrade planer


så här kommer min mössa att se ut.. notera att jag har valt marinblå samet eftersom det stod på sidan att 99% väljer svart .. jag är inte 99 procents tjejen, dessutom vägrade jag ha texten "student 2010" på baksidan trotts att den var gratis och alla har den.
skrattar lite åt mig själv just nu

men det känns helt okej.

kisses ciao clauclau


våldsam fredsbrytare och buddhist

som den sanne buse,kirigsförbrytare och katolik jag är ( jag är bara busig och nyfiken faktiskt) så tog jag med mig ett litet minne hem från hotellet i sthlm.. malin sa att man fick ta de .. jojjo åsså .. annars hade jag aaaldrig vågat göra det ..

hihi mina vänner små .. jag tror inte att jag kan beskriva hur busig jag känner mig !
emma ska stax komma hit och jämra sig över går kvällen ;)
kisses ciao clau clau

för i helvete!!!

första smset jag skickar när jag vaknar
"omg! jag vaknade nyss med kläderna på...
inte nog med det en sko åsså!
fattar du jag har legat och sovit med en sko på!"

jag vaknar
tänker faaaan .. huvudvärk..vrider och vänder mig .. har den här äckliga smaken kvar i munnen från gårdagen, sminket ..och till och med löshåret..
märker snart att jag har somnat med kläderna på...usch..
har en aningen konstig känsla i vänster foten .. tänker "vad i helveter, jag har inte somnat med...." men jo det hade jag. jag hade somnat med en sko på .. en fet jävla känga med klack .. hur lyckas man ? jag låg och skrattade åt mig själv ett bra tag där ... så himla komiskt hahah på en måndag kom igen :P:)

ja planen för igår var verkligen inte att bli full .. jag tog ett glas vin ... som blev två .. sen bjöd ju andrew på ett sista.
emma vet att jag kan bli extrem på tre glas vin.. vin är farligt.
vi stack hem till andrew och satt och rökte på hans rum och hade hur trevligt som helst .. kvällen  bjöd på massor av skratt och härliga historier .. jag hade ärligt talat hur jävla kul som helst.

emma, oli, andrew och jag

hanna och "eldstaden" i andrews lägenhet.. jag har nolll koll på klockan när kom vi  hem tjejer ? vi som skulle ta bussen vid 11..

HAHAHA på väg till taxin fy fan vad kul jag och emma hade det då .. hanna var kvick med att dokumentera det ..


kisses ciao clauclau

måndau

jag och emma har ett projekt .." luncha i lund " varje måndag lunchar vi i lund .. vi ska testa ALLA ställen. Tidigare har vi testat  ettt ställe vid bibblan och thai grejjen vid spyken idag var ded mc D

nästa vecka intar vi kattesund ! ..
förresten vi körde blindbock med barnen idag ! hahahah det var så sjukt en liten kille hade ögonbildel och skulle känna sig fram .. han kommer till mig.. känner på mina armar .. min mage.. och får ett stadigt grepp om mina bröst och säger "detta e claudia"
fy fan som vi skrattade ! hahaha :) men dom är ju små så ..
dom var otroligt duktiga och vi har kommit långt med våran teater, vi har verkligen den bästa gruppen .. vad ska man säga ? ;)

nu: dax för duschen sen åker jag, emma och hanna upp till stan för att ta ett glas med Andrew vår egen kanadensare och hans vän oli, ska bli sjukt kul att träffa honom det var långe sen !

kisseas ciao clau clau

valentines day

jag hade ju andra planer för valentines day .. hahahah men gud som det sket sig :P lika bra det för jag måste ha haft det snäppet bättre .. det var tänkt att jag skulle ha en liten trevlig stund i värmland men de slutade istället i halmstad med stefan istället för staffan hahah :P vi kollade på ice age tre en stund på hans över spejsade tv .. han har så fin lägenhet den där stefan

han har världens coolaste tv ! det är riktigt grymt att kolla på film på den !

den lixom lyser med bilden i färgerna .. så jääkla tufft :) !

dessutom fick jag den bästa allahjärtansdag presenten ever .. seriöst asså.. jag har fått en massa tjaffs innan eftersom jag alltid har haft pojkvänn.. men av stefan fick jag fyra skivor brända med massa härlig musik ! underbart !!!

sen åkte jag hem till lund !:)

hemma på mitt skitta rum ..mycket sent och mycket sliten .. aldrig igen clau ! från och med nu förbjuder jag mig själv från att bara sova två tre timmar per natt tre nätter i rad blandat med massa jobb och festande ..

förresten grattis till min käre far Lars som fyller år 14/2

kisses ciao clauclau

helgens jobbande

för er som inte visste om det går jag visningar för MFW fashion & entertainment .. det är ett företag som ägs av min ultra coola modellmamma felicia bergström. På dessa visningar presenteras victoria's secret underkläder och felicias over the top kreationer, i fredes var det dags för oss att besöka stockholm och på lördagen åkte vi vidare till kristinehamn.. här är lite pics !

back stage i sthlm .. älskar johannas pinniga ben ! dom är så fina :)  och jag som slänger iväg en liten puss till er mina kära vänner.. mellan visningarna sitter jag där i min lilla highlander romance-outfit och bättrer på glosset ;P

efter visningen var det lite kalasande, jag var jätte glad för att min vän mats dök upp på pure och blinkade till mig medan jag gjorde min grej på catwalken haha.. här har vi en bild på glade mats och mig !:)

stockholmarna var faktiskt trevligare än väntat hahah .. 08orna har ju lite rykte om sig men jag träffade faktiskt bara på härligt folk .. här har vi en bild på kära bing, en trevilg stockholmare som heter frencesco och lille maaj

här har vi en bild på snyggingen julia de lonti som satt fron row på visningen, efter åt kom hon fram och berömde mig och visade sig vara en av tidernas härligaste tjejer .. min själsfrände kanske?vi klickade dirrekt och det känndes som vi hade känt varandra hur länge som helst trotts att det bara rörde sig om någon minut.. haha hon drog iväg med mig och malin till grodan där vi skakade varenda liten kroppsdel till klockan fyra då dat var dax för mig,malin och francesco att sätta oss i taxin tebax.. henne ska jag defenitivt träffa igen !:)

tebax på elite hotel tog jag och frost oss upp till mats svit och hade en intressant konversation med douglas mats trevlige vän .. han berättade om vackra ryska kvinnor och om hur man ska bli framgångsrik här i livet .. sen gick jag och mackan och deckade i ungefär två timmar sen v ar det dax för frukost ..

jag kommer ner .. sliten så in i (!) och ser mina superstars breda ut sig vid den härliga frukostbufén i glassiga brillor och allt :) hahah vilka godingar !

så jag placerar mig och stjäl lite mat höhöhö ;) 
senare kon även douglas ner och vi fortsatte snacket om de ryska kvinnorna .. han var jäkligt trevlig!


lille bing och jag yrade rundor på mitt rum ..kändes så ensamt att ha singel rum.. men som tur var så sov jag inte i de rummet. jag hade så feta problem med hannas kjol .. den var så tajt så jag orkade inte ta på mig den och marres bustier när jag skulle gå tebax till mitt rum på morgonen. Jag snodde frosts tröja .. den var aningen bekvämare och ganska snygg tyckte jag hahah :)

jag och lilla bing sprang senare ut på stan för att hitta en 7-11.. fy fan vilken bild på oss asså hahah men vi var trötta, lyckliga och röksugna så vi kutade lite rundor i sthlm .. självklart trodde han i kassan att jojjo var typ tolv när hon skulle betala .. men sanningen är att min lilla skönhet snart är nitton ;P
sen åkte vi vidare till värmland och jag hade en lite kurs i värmlänska med tejerna i turnébussen som bjöd på mycket skratt !

backstage i kristinehamn, vi var på stadshotellet och vi kommer defenitvt komma tebax dit.. vi har stora planer för den lilla staden som hålls hemliga ett tag till, men jag kan ju säga som såhär.. nästa gång ses vi i kristinasalen ;) kristinehamn bjöd på liten publik men underbara fans ! vi sjöng struparna hesa och tramsade rundor på de stora spök hotellet.

haha jag och lilla bing sjukt slitna på väg hem på söndags morgonen haha .. srax efteråt var vi back in gothenburg efter en helg med massa skoj och jobb

kisses ciao clauclau


i bilen på väg till sthlm !!!

här sitter vi och segar i bilen.. aktiva skrivare just nu är jag och Marcus SExy FRost! WoHoO =D Vi har ätit en sån grejj me en köttbit i mitten o sen grejjer o två brödskivor. Sthlmare e allt knasiga! Men luktar gott de gör dem! :D
Puss på innerlåret!
kisses ciao clau clau & Blåbäret!

smart grej ! tack till flashback

Sms:a “DRÖMSEMLA” till 72130 så får du en kupong till din mobil. Visa upp kupongen på närmaste 7-Eleven för att få din Drömsemla. Det är först till kvarn som gäller och max en Drömsemla per person!

funkar !

även detta !
http://www.fujidirekt.se/asp/_campaign/icakuriren/index.asp?utm_source=Icakuriren_20090720&utm_medium=Print&utm_campaign=Gratis-Fotobok

helt gratis fotobok inget porto inga extra kostnader ingenting. !

kisses ciao

edit : gjorde det precis själv !

GOD MORGOOONN!!!?!?!?

fy fan vad jag inte orkar vakna så här tidigt .. en annan toppen grej är ju att jag inte har pengar till bussen så jag måste gå till skolan ja du säste rätt GÅÅ!! i detta vädret!?! 3.7 km ååh så trött jag är på det . hahah

igår kväll satt jag och skrev en saga till barn pjäsen.. den handlar om kristoball, en liten pojke som levde i afrika för länge länge sedan som blir av med sin familj .. han går i ett år för att hitta dom .. med sig på vägen hittar han olika vänner på olika platser.. han möter fiskar,kräftor,lejon, skorpioner och mycket mer..tillsist möter han en häst som han tar sig hem på  .. när han har gått med varje djur i fyra veckor så frågar han .. "vad heter du?" och när ingen av de han möter har något namn så ger han dem namn .. tvilling gassellerna får heta juni och juni ..lejonet augusti,skrpionen november och den snälla oxen får heta maj .. när han tillsist kommer tebax till sin familj berättar han om sina äventyr och hur jungfrun (september) berättat om stjärnornas väg. Då införs ett nytt system , det handlar om månader och stjärntecken .. i min fantasi var det så här namnen på månaderna och stjärntecknena kom upp .. tack till lille kristoball.

foto: felicia bergström MFW fashion & entertainment modeller: jag och ida make up: tone liss

snacka om att denhär bilden har bjudit på mycket skratt.. vad i helvete ät de där för knäppisar? med cola burkar på huvudna .. jag ser ut som en såndär tjockis jallajalla mamma som står och skriker på barnen från balkongen medan ida ser ut som en riktigt "bakomflötet"-blondie ..

lägg märke till att vi har vår telefon fel och att det är därför inget funkar som vi vill.. den man lyssnar med står jag och skriker i och kära lilla ida lyssnar i den man ska prata i..

kisses ciao dax för en lång promenad

alla vägar leder till kristinehamn

just nu verkar det faktiskt som om de gör det .. för bara några veckor sedan var värmland någonting helt främmande för mig .. det enda jag visste var att det låg i norrland.. vilket det inte ens gör.. det ligger i svealand.
nu kan jag allt om värmland(haha om ändå). det ligger så långt bort men på något vis är det alltid så skrämmande nära ...
jag pratade med min modellmamma idag. vi pratade lite hastigt så där om stockholm.. hon berättade att vi skulle ha en extra visning på ett hotell någonstans .. jag frågade var hotellet låg och fick svaret
"ja, vad var det nu.. ah.. kristinehamn .... ligger i värmland vettu"
"VAAAHHH!?!? KRISTINEHAAMN!?!?! jag var ju där i förrigåår!!!"
svarade jag halv skrikandes.. mina ögonbryn var just då långt över huvudet och hakan nere på markplan (jag  bor på tredje våningen).
jag ryser så liten världen är

hanna påpekade igår att jag lägger upp bilder här som man aldrig har sett innan .. mycket riktigt .. sanningen är att jag har tonvis med bilder .. denna bilden är tagen från ett album med 1054 bilder som alla är tagna under samma plåtnings tillfälle .. jag har väldigt många mappar på datorn och väldigt många cdskivor fyllda med bilder.. har så mycket bilder som inte ens mina närmsta vänner,agenturer eller föräldrar har sett .. just denna på  minner mig om en gammal kaffe reklam


kisses ciao

dialekter... dialekter

jag har funderat lite på de där med dialekter.. eftersom jag inte riktigt fattade all værrrmlienskeäh eller vhermlenskaåh..
så jag läste lite på NE och wikipedia och sen gjorde jag en otroligt spännande upptäckt!
http://swedia.ling.gu.se/
på den här sidan kan man lyssna på 100 rena dialekter från hela sverige !! as intressant! :)
jag har även hittat sveriges fulaste,krongligaste och osvenkaste (hahah så kan man inte säga?:P) dialekt ever!
stort grattis till Älvdalen! ni pratar helt knäppt, jag förstår inte ett ord ! jag blev helt paff när jag tryckte på knappen !  seriöst det är de värsta jag har hört, det låter som man har tagit alla nordiska sråk och lagt i en mixer !
http://swedia.ling.gu.se/Svealand/Dalarna/Alvdalen/index.html
ni MÅSTE höra det här ! visst "yngre kvinna" och "yngre man" är ju inte heeelt oförståligt man kan ju urskilja vissa ord lixom.. men "äldre man" och "äldre kvinna" fick mig att bara sitta och gapa ! 

detta är dagens fynd!

Emma... efter allt kärleksprat!

Nu ska jag skriva precis så som jag känner för Claudia i denna sekund!

Ibland tycker jag att det är väldigt frustrerande att ha deeptalk med claudia eller egentligen inte deeptalk utan mer planering kring känslor osv som vi känner för andra än varandra.
Tycker det är jobbigt att inte kunna pata om dom vi varit otrogna mot varandra med.
Det är precis som att prata med en kille som man har träffat i 2 månader och aldrig riktigt fått veta vad han känner för en, vad han vill eller vad han vill ha ut av vårt umgänge.

Det känns som att "mm, ja , jo , vi får se, jo men..  ja okej.." har fasnat i repeat.

Jag sitter här o känner att det är svårt att få ut saker och ting ur henne som jag verkligen desperat vill ha svar på även fast jag inte vet vad jag egentligen vill veta...  nått som man tycker att dom(killarna o claudia) borde fatta! 

Den känslan man har i kroppen när man vet att någon kommer dumpa en för att dom hittat någon bättre.

Så jag bröt mig in här för att dela med mig av denna varningen!  känner ni så här som jag gör så skriver ni i komentarfältet "jag vill dela med mig av mer info" ni kan också skriva upp er adress så vi i smyg kan skicka små handskrivna brev till varandra med alla nya känslor som har dykt upp när man varit runt claudia!

Vi kan också bilda en grupp på facebook där vi kommer på nya grejjor på hur vi ska få claudia att välja den kvinniga känslomässiga sidan.  Kan vi få bort denna repeat knappen som jag pratade om innan??!!  Ja det kan vi!
inget är omöjligt..  det kommer bara att ta lite tid!
Ska vi kunna rädda ett förhållande på facebook som vi haft i snart 1 år?  det återstår att se!


Jag vill att claudia ska känna samma som jag..
Känner jag mig som en förvirrad get så ska ju inte hon känna sig som en platt fisk?


En sak som är säker är ju att vi definitivt inte ska skaffa körkort tillsammans..  för tydligen så ska man ju inte ha extra säkerhet till barn som är över 135 cm lång..  såååfel..  tänk på som stackarna som är 4 år och 137 cm lång?
DISKRIMINERING MOT JÄTTAR?
Dvärjarna då? 47 år och sitta i en barnstol?

Man borde ju kunna göra ett stort hål i taket för dom som är lite av den längre typen så att dom slipper på ryggskada?

Detta är också nått vi kan diskutera i våra handskrivna brev!





/  Emma



koka kola veins !!


jag gillar den här bilden på mig, den är lite sexig på något vis tycker jag ! haha, man kan ju ifråga sätta om jag typ blir tagen bakifrån ? haha nej då :)
fotorgafen är självklart felicia bergström en riktig superstar modellmamma med allt för många titlar.
sminker står tone liss för ..

en ny sida håller på å bli ordnad ! www.mfwfashion.com

kisses ciao ;)

upp och iväg till värmland och hem som en pannkaka

i torsdes ringde staffan och tyckte att jag skulle komma upp te honom.. sjuttio mil upp, ja men jo ja visst .
fredag och jag sätter mig på ett tåg för att resa åtta timmar upp mot värmlänska skogarna, söndag och jag sätter mig på ytterligare ett tåg för att resa ytterligare åtta timmar och ta mig tebax till åkrarna här i iljuva skåneland.

vid 23 i fredes vad jag framme i kristinehamn. det kronglade sig lite med bilen men tillsist var jag framme i staffans nya lya, hur mysigt som helst.. as stort var det åsså. Han bjöd på vin och vi gjorde ett försök i att kolla på en film.. men det blev inte så mycket tittande.
Lördag, staffan var ute och handlade nya kläder eftersom det stod 20års kalas på kvällsschemat, det blev ett par byxor en röd skjorta (som matchade min klänning, snyggt med telepatin där) och en slips.
Vi tog oss till niklas och elin .. dom hade en as fräsch lägenhet .. det är grymt fräscht med lime grönt i kök.. det är snyggt och glatt.
elin var go, hon såg till så jag inte villade bort mig i snön .. väl framme på kalaset kände jag mig ungefär som en katt i en glasflaska ..lite fel lixom .. och där sitter massa värmlänningar vid ett långbord och de känns som om alla tittar på mig som om jag vore just en katt i en glasflaska.. (jävligt konstig) så jag säger "hej jag heter claudia och kommer från skåne".. om folk inte redan tyckte att jag var konstig så måste dom ha tyckt det då.

sen blev det ett problem, det fanns ingen stol till mig och jag visste inte rikligt vad jag skulle göra .. det var en snäll kille som skulle hjälpade mig och frågade "viääll duh hha eein shtoelll ällär eein phallll " jag tittar på honom med stora ögon .. han säger den där mystiska meningen igen och det blir tyst i rummet och alla väntar på mitt svar .. jag får panik och det kändes som om mina ögon höll på att trilla ner på bordet .. så jag sa att jag inte förstod vad han sa .. han suckade och upprepade sig . "PALL!!" skriker jag förvirrat och han tar fram en pall åt mig .. ja han hade alltså bara varit trevlig och frågat om jag ville ha en stol eller en pall.. kulturkrock! men de bjuder jag på :)

vi åt jätte god mat och sen blev det kareoke stund med massa skönsjungande skogsmänniskor, dom har talang där uppe. ja för övrigt blev det ju även en flaska vin, två alkoläsk, två shottar av något mystiskt, två öl och ännu mer vin och ännumer av lite allt möjligt .. så jag var ganska bra på det. Vi hade trevliga rökstunder och jag spenderade ganska mycket tid med en tjej från sthlm som var ungefär hälften så förvirrad som mig, vi kom bra överens:).
jag skrattade väldigt mycket minns jag, så jo tack  jag hade en rolig kväll .. där fanns lustiga drinkpinnar med apor på .. staffan satte in en i örat ..  jag skulle ju självklart inte vara sämre så jag försökte jag med ..
jag bort såg totalt från att staffan har en töjning på typ en och en halv centimeter så att få platts med en pinne där är ju inga problem.. jag har ju bara ett vanligt hål i örat .. så när jag vaknade på söndag morgon och skulle sätta i örhängena kände jag en konstig smärta i vänster örat och mindes först då gårdagens hyss.. ja vad ska man säga ? hahah  
på söndagen kom hans syster förbi och det skulle ställas till med fika, dessvärre hann jag ju inte fika eftersom jag skulle hem. Vid 23 igår var jag hemma. skönt! pappa hade fixat blue keld till mig i två olika smaker. tack pappa mycket omtänksamt !:)  
för övrigt hade niklas och elin en kamera med sig till kalaset, dom bilderna hade jag aldrig vågat se, lär finnas förjävliga pics på mig hahah :)

ja tack för en rolig helg
kisses ciao

streckgubbar med stora bröst

jag älskar streckgubbar med stora bröst! men tack moa:)
på tal om att rita..

för er kära vänner som inte vet om det så läser jag en kurs som heter scenisktledarskap .. där har jag och emma har hand om 6 ungar i åtta års åldern . generellt sett funkar jag inte så bra med ungar .. men dom verkar nästan gilla mig .. lite.. ibland .. killarna i alla fall .. eller ja bibben.
alla hade gjort jätte fina teckningar till oss .. Assar är en riktigt begåvad för att vara åtta bast.. checka bilden med kyrkogården. han har Det.

sen undrar man ju lite när det blev svårare att stava till emma än till claudia, men det är helt okej. sanningen är faktiskt att jag känner mig lite hedrad .. finns vuxna fullt förståndiga människor som har problem med mitt namn.

efter vår lektion tog jag och emma våran måndags lunch där vi prarar om all ångest vi bär i våra hjärtan .. hahaha :) (ta mig med en nypa salt) men det är hur härligt som helst ! vi åt dålig thai och jag fick as ont i magen. perfa !
far min är på gybbgympa till sju så då ska emma komma hit och snacka kärlek ! (den andra emma .. det finns två sådana i mitt liv,fick nyss en kännlsa av otrohet..haha)
nej nu har jag loggbok att sköta och research inför kommande helgen i sthlm, aldeles strax är jag tebax och berättar om min värmlänska helg !

kisses ciao

RSS 2.0